Last news in Fakti

21 Декември, 2022 22:03 1 699 0

Най-скъпият защитник в историята на Челси се контузи току преди подновяването на сезона в Англия

  • уесли фофана-
  • челси

Французинът ще пропусне около месец от терените

Най-скъпият защитник в историята на Челси се контузи току преди подновяването на сезона в Англия - 1
Снимка: БГНЕС

Най-скъпият бранител в историята на Челси - Уесли Фофана, ще пропусне подновяването на сезона в Англия поради контузия, научихме от клубния уебсайт.

22-годишният французин вече прекара няколко месеца в лазарета с проблеми в коляното, а сега ще му се наложи да изкара още 3-4 седмици извън терена, тъй като травмата се е подновила.

Припомняме, че „сините от Стамфорд Бридж“ похарчиха над €80 млн. през лятото за играча, но до момента той е записа по-малко от 500 минути на терена.

„Лондончани“ ще запишат първия си официален мач след паузата за световното първенство на 27 декември от 19:30 часа българско време срещу Борнемут.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА