Last news in Fakti

22 Декември, 2022 15:33 1 741 0

Бос на Байерн коментира шансовете Гвардиол да се озове в клуба

  • йошко гвардиол-
  • хасан салихамиджич-
  • байерн мюнхен-
  • ред бул лайпциг

Хърватското откритие от световното се превърна в топ трансферна цел на футболния елит

Бос на Байерн коментира шансовете Гвардиол да се озове в клуба - 1
Снимка: БГНЕС

Името на Йошко Гвардиол съвсем скоро ще се превърне във водеща тема на трансферния пазар и дори първите сериозни заявки за това са налице, след като от Bild запитаха президента на Байерн Мюнхен - Хасан Салихамиджич, дали планира да отправи оферта за младия хърватин през януари.

Не планираме да подписваме с още един централен бранител. Подсигурени сме добре с де Лихт, Люка Ернандез и Упамекано. Те са трима топ играчи. Също така разполагаме и с Йосип Станишич“, каза босът на „баварците“.

20-годишният Гвардиол в момента е част от Ред Бул Лайпциг. Той пристигна в клуба през лятото на 2021 г. срещу внушителните тогава €18,8 млн. от Динамо Загреб. В момента Transfermarkt го оценява на €60 млн., а сред заинтересованите от подписа му са клубове от ранга на Челси, Манчестър Сити и Реал Мадрид, така че тази цена може и драстично да се повиши след изявите му на Мондиала в Катар.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА