23 Декември, 2022 16:33 1 311 0

Обявиха фиксиран час за всички мачове на мъжкия ни национален отбор по време на ЕвроВолей 2023

  • българия-
  • евроволей 2023

„Лъвовете“ ще играят в праймтайма за удоволствие на всички свои фенове

Обявиха фиксиран час за всички мачове на мъжкия ни национален отбор по време на ЕвроВолей 2023 - 1
Снимка: БГНЕС

Българският национален отбор по волейбол за мъже ще изигра всичките си мачове от ЕвроВолей 2023 точно от 20:30 часа. Това бе обявено днес от CEV, след като бе представена програмата.

Страната ни ще е домакин на турнира в периода 28 август - 16 септември, като всички мачове ще се играят в Двореца на културата и спорта във Варна.

Съперниците на „лъвовете“ ще бъдат Финландия, Словения, Украйна, Хърватия и Испания. Топ 4 от групата ще продължи напред към втората фаза от надпреварата.

Първият мач за България ще бъде срещу Испания на 29 август, а след това страната ни играе срещу Финландия на 31 август, Украйна на 2 септември, Хърватия на 3 септември и Словения на 5 септември.

Италия, Израел и Северна Македония са останалите домакини на ЕвроВолей 2023.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА