Last news in Fakti

30 Декември, 2022 21:03 2 556 4

Фюри за Усик: Нито е достатъчно голям, нито е достатъчно силен за мен

  • тайсън фюри-
  • олександър усик-
  • бокс

Британецът продължава с атаките за ръста на украинеца

Фюри за Усик: Нито е достатъчно голям, нито е достатъчно силен за мен - 1
Снимка: БГНЕС

Тайсън Фюри отправи поредна атака срещу Олександър Усик с оглед течащите преговори помежду им за мач, който да излъчи безспорния световен шампион по бокс в тежка категория. Той отново нападна съперника си за ръста и размерите му.

Не мисля, че той е достатъчно голям или достатъчно силен, за да устои на ударите. Предизвикателство е, но той ще опита да бяха наоколо, като малка кучка, цяла вечер. Аз обаче ще го преследвам и щом го докопам, ще бъде премазан“, каза „Циганския крал“ пред The Telegraph.

Усик вече доказа, че мястото му сред най-тежките е съвсем заслужено, след като победи на два пъти Антъни Джошуа, а преди това се справи с Дерек Чисора. Двамата се славят, като едни от най-добрите нокаутьори наоколо, но така и не успяха да го пратят на земята в нито един от всичките 36 рунда помежду им.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 14 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пробвай

    6 9 Отговор
    да те видим. Черньо и той не е малък ама катастрофира два пъти.
  • 2 Люис

    9 7 Отговор
    ама ти и за Майк Тайсън сигурно така би казал палячо
  • 3 Този

    10 5 Отговор
    Фюри е най- нелепо изглеждащия шампион в тежка категория! Едър и мазен торс и краката на фона на торса изглеждат тънки и леко Х. Инак е силен ,използва теглото си да натиска към въжетата и наистина към момента е най- добрия в тази категория! Страхотни умения!

    Коментиран от #4

  • 4 Така мисля

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Този":

    Абе , и аз това се чудя . Гледаш го мазен , като анадолски теляк . Талията му разлята, и доминира над раменете . Обаче какъв бокс се лее от него . Истински природен талант. Не виждам скоро на хоризонта , кой може да го откаже от бокса . Може би ще се откаже , когато той реши.