10 Януари, 2023 18:03 1 785 1

Съпругата на Дани Алвеш го защити срещу обвиненията в сексуално посегателство

  • дани алвеш-
  • сексуално насилие-
  • жоана санс

Бразилецът е разследван за инцидент в дискотека около Нова година

Съпругата на Дани Алвеш го защити срещу обвиненията в сексуално посегателство - 1
Снимка: БГНЕС

Съпругата на Дани Алвеш - Жоана Санс, застана в негова подкрепа срещу обвиненията, че е упражнил сексуално посегателство над жена в нощен бар в Барселона, говорейки пред Antena 3.

Тя признава, че са били заедно в каталунската столица на 30 декември, а същата вечер той е излязъл с приятели на дискотека. Но мнението ѝ е, че той е достатъчно верен съпруг, а и начинът, по който самите те са се запознали, не кореспондира с това, в което го обвинява въпросната жена, подала сигнал в полицията.

Виждала съм как чужди жени му се предлагат, докато самата аз съм там, та само мога да си представя какво е поведението им, когато ме няма“, каза Санс, обръщайки поглед към бремето на знаменитостите, когато се появяват на публични места.

В момента се води разследване, за да се провери дали думите на жената, подала сигнала, са истина или са опит за очерняне имиджа на Дани Алвеш.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Читател

    9 1 Отговор
    Браво на жената,само така.Те някои жени като знаят че някой е богат го атакуват като пирани.