Last news in Fakti

11 Януари, 2023 23:57 1 642 3

Валенсия се добра до дузпи, но Реал Мадрид е на крачка от Суперкупата на Испания

  • реал мадрид-
  • валенсия-
  • суперкупа на испания

„Прилепите“ не успяха да надскочат себе си

Валенсия се добра до дузпи, но Реал Мадрид е на крачка от Суперкупата на Испания - 1
Снимка: БГНЕС

Реал Мадрид имаше нужда от дузпи, за да отстрани Валенсия по пътя си към финала за Суперкупата на Испания, завършвайки 1:1 в редовното време и 4:3 при наказателните удари.

Карим Бензема първо получи правото да стреля от бялата точка в редовното време за нарушение именно срещу французина. Той отри с типичното си хладнокръвие.

Веднага след почивката Самуел Лино изравни резултата, хващайки защитата на „кралския клуб“ неподготвена за подновяването на играта при центриране след по-малко от 30 секунди игра.

Остатъка от мача не предложи много на зрителите в Рияд, макар „белия балет“ да имаше своите шансове да приключи спора в добавеното време.

При рулетката на дузпите Бензема, Модрич, Кроос и Асенсио бяха безпогрешни, докато Джьомерт и Хосе Гая се отчетоха с пропуски на фона на точките изпълнения от Кавани, Мориба и Гиямон.

На 12 януари Реал Бетис и Барселона ще определят другия финалист за трофея.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахахаха

    7 1 Отговор
    Феновете на Барселона до последно стояха и гледаха дузпите.Толкова са обсебени от Краля ,че май са ни по-големи фенове отколко нас мадридистите.

    Коментиран от #2

  • 2 Само питам

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Хахахаха":

    В семейството ти всички от Барса ли са?Ако поста ти го прочете жена ти,от утре и ти си фен на Барса .Лека нощ.

    Коментиран от #3

  • 3 Хахахаха

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Само питам":

    Даже малкото ми момиченце е мадридистче.Жена ми и тя ;)