12 Януари, 2023 16:33 1 322 1

Селекционерът на Аржентина дава „уайлд кард“ на Меси за световното първенство през 2026 г.

  • лионел меси-
  • лионел скалони-
  • аржентина-
  • сащ канада мексико 2026

Суперзвездата тогава ще бъде на 39 години

Селекционерът на Аржентина дава „уайлд кард“ на Меси за световното първенство през 2026 г. - 1
Снимка: БГНЕС

Лионел Меси може и да изпълни мечтата си за триумф на световното първенство по футбол, но на този етап изглежда, че не е готов да сложи край на най-бляскавата кариера, която спортният свят никога е виждал. Това на свой ред дава надежди на селекционера на Аржентина - Лионел Скалони, за да разчита на капитана си чак до 2026 г.

Мисля, че Меси може да изкара до следващата световна купа“, каза наставникът на „Албиселесте“ пред Calvia FM, цитиран от Daily Mail.

Своеобразният „уайлд кард“ за 35-годишната звезда означава, че Скалони е готов да му даде шанс дори да е навършил 39 години. Именно на такава възраст би бил Меси през лятото на Мондиала в САЩ, Канада и Мексико.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лео Гредата

    1 0 Отговор
    Скалони иска и там да дават измислени дузпи за Меси.