Last news in Fakti

12 Януари, 2023 19:03 1 737 0

Страхил Попов обясни защо е отказал да подпише с Левски

  • страхил попов-
  • левски-
  • юмраниеспор

През лятото той бе сред основните цели на „сините“

Страхил Попов обясни защо е отказал да подпише с Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Страхил Попов е един от малцината родни национали, които градят име зад граница, макар през лятото да бе водил преговори с Левски за трансфер на „Герена“. Той обясни причината, за да откаже на „сините“ в интервю за „Тема Спорт“.

Предпочитах да остана в Турция. Според мен, всеки български футболист, ако е искрен, би си признал, че ще избере чужбина пред завръщане у нас. Казвам това със съжаление, но такива са реалностите. Такъв беше случаят и през лятото, когато имаше разговори с Левски. Просто исках да продължа в чужбина и когато дойде предложението от Юмраниеспор, избрах него“, каза бранителят през изданието.

32-годишният десен бранител обикаля турските терени от 2016 г. насам, а преди това бе част от Литекс в продължение на почти цялата си кариера с кратки периоди под наем в Локомотив Мездра и Монтана.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА