Last news in Fakti

13 Януари, 2023 21:03 2 646 1

Кариерата на бивш холандски национал в Манчестър Юнайтед по всяка вероятност приключи

  • ерик тен хаг-
  • дони ван де бек-
  • манчестър юнайтед

Плеймейкърът ще пропусне остатъка от сезона с контузия в коляното

Кариерата на бивш холандски национал в Манчестър Юнайтед по всяка вероятност приключи - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият нидерландски национал - Дони ван де Бек, ще пропусне остатъка от сезона за Манчестър Юнайтед с контузия в коляното. Това обяви на днешната пресконференция старши-треньорът на клуба - Ерик тен Хаг, цитиран от Eurosport.

25-годишният плеймейкър пострада много тежко при успеха с 3:0 над Борнемут на 3 януари, като още тогава опасенията бяха, че ще е вън от игра с месеци.

Целият престой на таланта на „Олд Трафорд“ се превърна в един огромен кошмар, откакто през 2020 г. пристигна от Аякс срещу внушителните €39 млн. Тогава той бе сред номинираните за „Златната топка“, а в последствие се превърна в резерва под ръководството на Оле Гунар Солскяер и Ралф Рангник.

Тен Хаг се постара да даде няколко възможности на своя сънародник, но поредната пропиляна година за него най-вероятно ще означава край изобщо на престоя му в лагера на „червените дяволи“.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.