Last news in Fakti

16 Януари, 2023 21:03 2 018 0

Михайло Мудрик изритва Рахим Стърлинг от Челси

  • рахим стърлинг-
  • михайло мудрик-
  • челси

Украинецът по всяка вероятност ще направи англичанина резерва

Михайло Мудрик изритва Рахим Стърлинг от Челси - 1
Снимка: БГНЕС

Бъдещето на Рахим Стърлинг в Челси изглежда все по-мрачно, след като Михайло Мудрик пристигна в клуба срещу внушителните €100 млн. The Guardian дори твърди, че „лондончани“ вече са поставили английското крило в трансферния списък още за януарския прозорец.

28-годишният национал вкара 6 гола и даде 3 асистенции в 27 участия за „сините от Стамфорд Бридж“ след преминаването си от Манчестър Сити през лятото срещу €56 млн.

Греъм Потър със сигурност изпитва сериозни главоболия при избора си на флангови нападатели, защото в момента под негово ръководство такива са Кристиян Пулишич, Хаким Зиеч и Мейсън Маунт, а освен това Кай Хаверц и Пиер-Емерик Обамеянг съвсем не пасват в ролята на класическия голмайстор, а са по-скоро хора, които предпочитат да атакуват от по-задни позиции. Всичко това създава нуждата от привличане на още хора, въпреки сделката за младия Давид Датро Фофана. Няма как обаче това да стане без да бъде освободено място, тъй като скоро ще има проблеми с картотеките.

Припомняме, че Стърлинг до неотдавна бе опция за Арсенал. „Артилеристите“ и без друго има нужда от играч с неговите качества, който да не застрашава развитието на Букайо Сака и Габриел Мартинели, но в същото време да е достатъчно класен, за да решава мачове.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА