Last news in Fakti

22 Януари, 2023 08:12 1 179 16

Левски със сериозен интерес към испанско крило

  • левски-
  • футбол-
  • джавад ел джемали-
  • селекция

Атакуващият футболист е на 20 години и в момента е част от последния в кипърското първенство Акритас Хлорака

Левски със сериозен интерес към испанско крило  - 1

Левски проявява сериозен интерес към испанското крило Джавад ел Джемали. Атакуващият футболист е на 20 години и в момента е част от последния в кипърското първенство Акритас Хлорака. Треньор на въпросния отбор е Бруно Акрапович.

Договорът на Ел Джемали е до края на сезона, като най-вероятно "сините" ще трябва да платят скромна трансферна сума.

Офанзивният футболист е роден в Барселона, но има марокански корени. Той е юноша на Еспаньол. След това преминава през академията на Дамм, откъдето е привлечен в Акритас през лятото на 2021 година.

През този сезон Ел Джемали е изиграл 15 мача за кипърския тим, като е реализирал два гола. За последно той игра на 13 януари срещу Олимпиакос Никозия, като започна титуляр.

Треньорът на Левски Станимир Стоилов е харесал качествата на испанеца, а самият футболист е склонен да премине при "сините". От "Герена" вече са стартирали офанзива по привличането му.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 имаджин

    4 2 Отговор
    Това испанско крило на прозорец ли е? Или крило на птица,или на самальот?
  • 2 Фен

    7 2 Отговор
    Не разбирам , само Уефски ли ритат в БГ. Толкова ли е значим този фалирал средняк ?

    Коментиран от #3

  • 3 Левски 1914

    6 4 Отговор

    До коментар #2 от "Фен":

    ЛЕВСКИ съществува , цска ФАЛИРА.

    Коментиран от #7

  • 4 Стоян Александров

    5 2 Отговор
    Левски е а интерес към пълен аматьор, за който ще се платят ( изперът )милиони евро. Ето това е. Еййййй Мъримире, еййййй Насьоооо маааааанете ги тези българчета бе, изобщо ги изхвърлете от Левски. Такъв позор Левски никога, ама никога не е бил. Какъв срам. Опозорихме Дякона Левски чийто ПРИМЕР И ЗАВЕТИ СМЕ ЗАДЪЛЖЕНИ ДА СПАЗВАМЕ. Ако американците кажат, а те само чакат удобния момент, ще Ни фалират за един ден. Толкова сме жалки.
  • 5 Алфонс Муха

    4 1 Отговор
    Да насочат интереса си към ББорисов. Чудесен нападател е. Бие дузпи , докато не вкара . Движи се елегантно като зебел лебед по терена. А интелекта му е повече от килограмите даже. Идеален е за отбора на властта. И то предимно с прекомерната си простащина !
  • 6 Стоян Александров

    4 3 Отговор
    Испанеца : Джавад....майко милааааа....Левски вече е смешен отбор, отбор на позора.....така никога не съм се срамувал от МОЯ ЛЕВСКИ, НИКОГА. КАКЪВ СРАМ...
  • 7 Тото 1 и Тото 2

    3 2 Отговор

    До коментар #3 от "Левски 1914":

    Отборът на ВЛАСТТА го държаха жив , хора като Борисов и Пеевски ! Чудесни хора , фенове и собственици , нали ?
  • 8 АкомОдациЯ

    4 1 Отговор
    Сега ще призоват ли пак феновете да даряват пари , за да осигурят охолен и пребогат живот за някой , който ще бъде изгонен след няколко месеца ?

    Коментиран от #9

  • 9 Стоян Александров

    4 2 Отговор

    До коментар #8 от "АкомОдациЯ":

    В Левски такива пари се перът, че няма накъде повече. И после за да се заличи всичко ще бъде УНИЩОЖЕН. И В СЕЛСКИТЕ ГРУПИ НЯМА ДА НИ ДОПУСНАТ ЕЙЙЙЙ....ТОЛКОВА Е ЗЛЕ ПОЛУЖЕНИЕТО И СТАВА ВСЕ ПО- ЗЛЕ. НИКОЙ НИЩО НЕ ОПРАВЯ, БАТАКА САМО СЕ УВЕЛИЧАВА....ОПОЗОРИХТЕ НИ...
  • 10 тиквенсониада

    3 0 Отговор
    ДжаваД испанец ли е ?

    Коментиран от #11

  • 11 Стоян Александров

    4 1 Отговор

    До коментар #10 от "тиквенсониада":

    Чистак бърсак испанец. Вземан пт последния, повтарям последния отбор в групата !!! Какъв срам !!! Къпърците ги тупаме от първия до последния отбор, а гледайте сега какво става ? Никой ме го иска да го вижда, а за нас е звезден трансфер. Ще се изперът няколко милиона чрез този и на лятото с неустойката в джоба бегом към ,,майка" Испания....какъв срам, какъв позор, нямам думи. Няма да стъпя на стадиона...ФАЛИТА НИ Е НЕИЗБЕЖЕН ВЕЧЕ, САМО ГОСПОДАРИТЕ ДА КАЖАТ КОГА И СМЕ ЧАОООООО. СУПЕР ФЕНОВЕ ИМАМЕ, СУПЕР, НО САМО ТОВА, ВАИЧКО ДРУГО Е ПОЗОР...
  • 12 Мим

    5 1 Отговор
    Егати и крилото,щом ше събираме отпадъците от последните отбори,та и на Кипър,дето е резерва.Какво да очакваме тогава.Гокям наоредък щее..
  • 13 Стоян Александров

    3 2 Отговор
    Несрига, че харчат милиони за почивката си от един месец в Дубай с ваички екстри, ами гледайте и сега какви разходи още направиха умниците робчета : НЕУСТОЙКА НА СПАРТАК МОСКВА, ако не съд и още пари, СЕГА СЕ ВЗИМА И ТОТАЛЕН АНОНИМНИК ЗА ДА МУ СЕ ДАДЕ МИЛИОННА ЗАПЛАТА, ЗА ДА НЕ ИГРАЕ БЪЛГАРИН, ЩОТО ТОЗИ ПОНЕ 10 МАЧА ЩЕ ГО МЪЧАТ И НАКРАЯ НЕУСТОЙКА МИЛИОННА ПАК.... САМО РАЗХОДИ. АКО СИ СЕДЯХА ТУК НА СЕЛО НЯМАШЕ ЕДИН ЛЕВ ДА ИЗХАРЧАТ И ПОНЕ НЯМАШЕ ДА ФАЛИРАМЕ, А С БЪЛГАРЧЕТАТА ЩЯХА ДА СА ПОНЕ НА 3 МЯСТО И ДА СЕ ПРОДАДЕ НЯКОЛНО ОТ ТЯХ ЗА НЯКОЛКО МИЛИОНА ЗА ДА СЕ СПАСИ ВЕЛИКИЯ ЛЕВСКИ ....
  • 14 Мим

    3 2 Отговор
    Левски се изложи и с отказа да играе с руснацуте и те правилно ни наричат предатели То си е явно така...Днес обещаваш нещо,а на другия ден правиш съвсем друго....Дори и с обещаната друга орбита,може да стане пак същоти,като Диксън.То не беше преди НГ,след нова,до ян...ри,сега до фев...ри.и т.н.
  • 15 Петер Брьогел

    0 1 Отговор
    НАП ли ще му плаща заплатата на това крило ? Или може би Делян Шиши пак ще се бръкне в джоба ?
  • 16 ЛегнаЛангеЛ

    1 2 Отговор
    Как отбор , който има милионни дългове / особено към НАП /, купува футболисти , плаща им заплати по 10-20-30 000 , ходи на подготовка в Дубай ? Как после да не им казват - ОТБОРА НА ВЛАСТТА , на Бойко и Шиши ?