Last news in Fakti

26 Януари, 2023 18:33 807 1

Интер чака оферта между €40-50 млн. за една от звездите си

  • дензел думфрис-
  • интер

„Нерадзурите“ изглежда отново ще продават водещи фигури

Интер чака оферта между €40-50 млн. за една от звездите си - 1
Снимка: БГНЕС

Интер е напът да се раздели с поредното си голямо име, за да стабилизира своите финанси. Този път La Gazzetta della Sport смята, че път далеч от „Джузепе Меаца“ ще намери Дензел Думфрис.

Нидерландският национал замести подобаващо Ашраф Хакими след Европейското първенство преди две години, но отдалечаването от шампионската титла в Серия А означава, че „нерадзурите“ трудно ще съумеят да поддържат нужното ниво на заплати и нови попълнения, ако преди това не генерират средства с продажби.

Думфрис е оценяван на сума между €40-50 млн., което означава, че бъдещето му е в английската Висша лига или френската Лига 1. Разбира се, има шанс да се озове и в испанската Примера Дивизион, но вестникът предвижда оферти от страна на британските богаташи.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зевзек

    0 0 Отговор
    Това е някакво безумие, днес разни празноглави ритнитопковци струват 100 пъти теглото си в злато. Никой не дава толкова пари за най-добрите професори, лекари, инженери, химици, фармацевти ...