Last news in Fakti

25 Август, 2013 14:43 2 261 0

Кобрата: Българите сме страхотни

  • кубрат пулев-
  • кобрата-
  • българия

Пулев посвети победата на родината си

Кобрата: Българите сме страхотни - 1
Снимка: БГНЕС

Българският професионален боксьор Кубрат Пулев посвети победата си над американеца Тони Томпсън на родината си. Кобрата още веднъж прослави родината като завоюва правото да се бие за световната титла на Международната боксова федерация.

"Искам да благодаря на всички българи - на тези в залата, и на тези пред телевизорите. Подкрепата на моите сънародници ми даваше кураж в тежките моменти, а имаше и такива. В началните рундове Томпсън, който е много опитен боскьор, ме затрудни. Той се опита да ме притисне, като търсеше близка дистанция, но аз не му позволих. Помогнаха ми движението с краката и левите прави удари.

Всеки получен удар разконцентрира, затова стратегията ми беше да получавам колкото се може по-малко удари. Не бях играл 11 месеца и не съм във върхова форма, но преди двубоя за световната титла ще тренирам още повече. Сега чакам мача между Кличко и Поветкин. Предполагам, че Кличко ще победи. Надявам се с Божията помощ и с всички българи зад мен да направим фурор. Българите сме номер 1. Всичко това е за България и за нашата гордост", коментира след битката Кобрата.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА