29 Януари, 2023 19:14 701 0

Монца надигра Ювентус като гост в Серия А

  • монца-
  • ювентус-
  • серия а-
  • антов-
  • валентин-
  • резерва

Българският защитник Валентин Антов остана на пейката за гостите

Монца надигра Ювентус като гост в Серия А - 1
Снимка: БГНЕС

Монца победи Ювентус с 2:0 като гост в 20-ия кръг на италианската Серия А. Българският защитник Валентин Антов остана на пейката и не влезе в игра за Монца.

Монца изигра силно първо полувреме, в което надигра именития си съперник. Отборът на Силвио Берлускони пресираше в половината на Юве и успя да вкара три гола, един от които не бе признат след намесата на ВАР заради засада, предава БТА.

Капрари прати топката в мрежата на Шчесни в 10-ата минута, но радостта на играчите в червено бе кратка, след като се оказа, че има засада при попадението и то бе отменено.

Нищо не спаси "Старата госпожа" в 18-ата минута, когато Патрик Чурия бе изведен от Хосе Мачин и хладнокръвно преодоля Шчесни и отбеляза за 1:0. Шокът за Юве бе пълен, когато Дани Мота отбеляза втори гол в 39-ата минута.

През втората част играчите на Юве опитаха обрат, но срещнаха добре подредената защита на гостите. В 65-ата минута в игра се завърна Душан Влахович, но дори и първите минути на сърбина за тима от октомври не дадоха импулс в представянето на Юве.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА