1 Септември, 2013 03:18 1 310 0

Черноморец не се даде на Литекс

  • черноморец-
  • литекс-
  • 0:0
Черноморец не се даде на Литекс - 1
Снимка: БГНЕС

Черноморец и Литекс не се победиха и допълнително заплетоха интригата в "А" група. Двубоят завърши 0:0 и след сензационната загуба на Лудогорец във Варна, претендентите за върха са четирима.

Домакините от Черноморец на два пъти уцелиха гредите на вратата пазена от Евгени Александров. В 29-ата минута това направи Яни Пехливанов, а в края на срещата далечен изстрел на Маркиньо се отби от напречната греда.

Гол на Литекс пък бе отменен заради нарушение в нападение на национала Николай Бодуров. Бранителят си помогна с ръка в единоборството с Мартин Кавдански, който само чакаше да се строполи на тревата.

Литекс изглеждаше доста безидейно в нападение без колумбийския си голмайстор Джордан. Въпреки това тимът на Златомир Загорчич се изкачи на първото място в класирането.

"Оранжевите" събраха 15 точки, колкото има и втория Лудогорец. На трета позиция е Ботев Пловдив с 13, а четвъртото място заема сензацията Любимец с 12. "Канарчетата" и "дините" обаче са с мач по-малко и при победи в утрешните мачове срещу ЦСКА и Левски на свой ред могат да окупират върха


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА