15 Февруари, 2023 07:15 1 280 0

Треньорът на Байерн Мюнхен: Знаем как да нараним ПСЖ и в реванша

  • юлиан нагелсман-
  • байерн мюнхен-
  • футбол-
  • псж-
  • килиан мбапе

След влизането на Мбапе в игра, ПСЖ се събуди

Треньорът на Байерн Мюнхен - Юлиан Нагелсман, говори след победата с 1:0 над ПСЖ в първи осминафинален мач в Шампионската лига. Германският специалист сподели, че е бил изненадан от прекалено дефанзивния подход, който е предприел съперникът в срещата.

“Играхме много добре в първите 25 минути и контролирахме двубоя. Можехме обаче да действаме малко по-директно. У мен остана усещането, че нашият отбор беше изненадан от това колко продължително владее топката и колко прибрано играе ПСЖ. Знаех, че те ще изберат подобен подход, но не очаквах да са толкова пасивни и да не се опитват да си върнат топката”, коментира Нагелсман.

“Мбапе може да промени всеки мач абсолютно сам. След влизането му в игра, ПСЖ се събуди. Те със сигурност са по-добри с Мбапе, отколкото без него. За реванша имаме идеи как да го спрем и как да нараним съперника”, добави треньорът на Байерн.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА