Last news in Fakti

26 Февруари, 2023 14:00 2 688 3

Матей Казийски-Императора: Говорих с Пламен, засега...

  • българия-
  • пламен константинов-
  • матей казийски

Ще се състои ли жадуваното завръщане?

Матей Казийски-Императора: Говорих с Пламен, засега... - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

38-годишният Матей Казийски продължава да е един от най-силните спортисти в света. Матей блести за Тренто като поведе тима към финала за Купата на Италия по волейбол.

Както е известно, Матей дълго време бе звезда на националния ни тим, след това обаче се зададе дълъг период, в който Казийски не е част от отбора ни поради бойкот на играча спрямо управленски решения във волейбола.

Треньорът Пламен Константинов наскоро се завърна начело на "лъвовете" и изрази желание Матей Казийски отново да е национал. Двамата са бивши легендарни съотборници в тима ни.

"Говорих с Пламен. Реално си казахме, че засега не, но ако има някаква промяна, ще го съобщим", обясни Казийски пред MAX Sport.

Огромна част от феновете на спорта в България се надяват Казийски, който носи прякора - "Императора" да се завърне сред "лъвовете".


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хйкхфмнфогл

    8 4 Отговор
    Дърти пергиши. Срамота. Млади и здрави момчета из цяла България, тия несретници ще рипат......
  • 2 Именно

    5 7 Отговор
    Матей по-добре да не се връща в националния.
    Нищо не се е променило към по-добро - напротив.
    Нямам предвид резултатите, а начина на управление.
    Само ще си измият ръцете с него.
  • 3 Успех!

    7 1 Отговор
    Матей си избра да е придворен на Радостин. Отказа се от националния отбор, за да играе само за пари. За много пари. Успя. Успешно го забравихме.