Last news in Fakti

1 Март, 2023 19:27 5 053 15

"Синя" България се бушува! От НКП на Левски с остра критика към Сираков, други "сини" фенове обаче...

  • левски

Много различни мнения свързани със Сираков, словесна атака и защита към Наско

"Синя" България се бушува! От НКП на Левски с остра критика към Сираков, други "сини" фенове обаче... - 1
Снимка: БГНЕС

От Националният клуб на привържениците на Левски направиха остра критика към мажоритарния собственик на "синия" футболен клуб.

Както е известно, привърженици на Левски издигнаха транспаранти в подкрепа на треньора Станимир Стоилов и изпълнителния директор на клуба Ивайло Ивков. Посланията бяха отправени по време на шампионатния мач между "сините" и Лудогорец. Срещата завърши без победител 0:0, а играчите водени от Мъри Стоилов показаха много нападателен футбол, въпреки че имат голямо точково изоставане от "орлите" в настоящото класиране на ефбет Лига. "Сините" са чак седми в таблицата, "зелените" са втори.

"Наско не присъства в надписа, защото е зает да търси 100-150 милиона от измамници докато спира жизненоважни трансфери в очакване на бащица. Има си и други грижи... да осигурява пълна прозрачност, както и да помете (водейки 20 000 от вас) цялото БФС. Поради тези визионерски ангажименти на Наско, подкрепяме хората с по-простите цели, които очевидно са сами в битката си. На първо място истината и на второ - решенията да се взимат там, където трябва, а именно на "Герена", написаха от НКП на Левски.

Под публикацията във Фейсбук обаче се появиха и много коментари в защита на Сираков. Явно на "сини" фенове, които не споделят въпросното мнение изразено от НКП, част от коментарите гласят:

"Наско е господин Сираков! Ако не беше Наско, досега щяхме да обикаляме села и паланки...".

"Освен глоби и наказания за Левски, какво друго допринесохте, че не се сещам, а на Наско още 100 живота да живеете успехите и приноса за Левски няма да постигнете".

"Аз съм левскар както и много мои приятели - нито ви признават, нито ви познават".

*Публикуваме част от коментарите с редакторска намеса, която не е свързана с тезите изразени от футболните фенове.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    32 5 Отговор
    Стига ни занимавайте с тези Олита...Видяхте ли в Метрото как щяха да издушат хората....
  • 2 Левски 1914

    33 2 Отговор
    Къде е арменеца Степан да излезе и да каже какво му е казал Бокича да не се крие.

    Коментиран от #15

  • 3 Розов палячо

    31 2 Отговор
    Точно за това нормалните фенове спряха да даряват, не може шепа платени фенчета да решават кой какво ще прави в клуба.
  • 4 АБВ

    32 6 Отговор
    Каква синя България бе я се осъзнайте бе лумпени зазмочани.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ДрБр

    26 7 Отговор
    Фалирай те Подуйни ФК и мирясайте!
  • 7 Каска-шлем

    20 5 Отговор
    Къде видяха добра и нападателна игра не знам,лудогорци изобщо не играха ,щото и с равни точки с чорбата пак ще са първи, а за подуенци само срам и просия.Събират безсрамно пари,но ръководителите не трябва да взимат от тия пари ,а да са само за футболистите.А то само за ръководителите в подуене не стигат 100 бона на месец,а гламавите фенчета дават от залъка си за да хрантутят паразитите в подуене
  • 8 Мишо

    14 2 Отговор
    Мястото на феновете е на трибуните и да подкрепят отбора,а не професия от която да си изкарват доходи и не трябва да се месят в управлението. Парите ,които отиват в БФС за бомби и димки по-добре да погасяват вноските в НАП. Купуването на билети,абонаментни карти и фен артикули от официялният магазин са приход за отбора,а някои фенове използват емблемата и бранда на клуба без да плащат лиценз и трупат печалби над 20години. Продължават да искат пари за охрана,в този недоимък,вместо като са толкоз предани да га правят доброволно. Искат по левче от всеки билет да отива за тях и защо ??? Правели хореография. То по-важно е отборът да просъществува и да побеждава,а не транспарантите по трибуните.Нахлуват в съблекалнята и бият футболисти(Бурабя) . Събличат треньорът и футболистите. Обиждат собственикът,защото не им дава пари. А срещу Иво Тонев нищо, срещу предишни управници и собственици нищо. Та Наско Сираков ли натрупа дълговете. Нека излязат и кажат истината,ама цялата истина .
  • 9 Боли ме шнура

    9 0 Отговор
    Тия да си гледат наркобезнеса в Люлин и въобще да ходят по мачове та да не изкарват глоби на отбора, ще е най добре.
  • 10 Кочина

    10 1 Отговор
    се бушува?
  • 11 На вниманието

    4 0 Отговор
    на,10. Бушува се я, завършил е по време на Пандемия.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Бивш левскар

    3 2 Отговор
    Да свали пак гащите в знакна безмерна обич г-н Раев.
  • 14 сини шарани

    2 1 Отговор
    Давайте мангизите каза Насо-ъзов.....
  • 15 бягай бе

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Левски 1914":

    даваш,давай ,давай....още,още и без гащи,и пак давай.....