Last news in Fakti

13 Септември, 2013 10:05 1 027 1

Балъков ще е следващият национален треньор

  • балъков-
  • национален отбор-
  • треньор-
  • пенев-
  • българия

Любо Пенев все още не е продължил договора си

Балъков ще е следващият национален треньор - 1
Снимка: БГНЕС
Красимир Балъков може да поеме националния отбор на България. Подобно развитие на нещата може да стане, ако Любослав Пенев не продължи договора си с БФС, пише "Тема Спорт".
 
До този момент и двете страни мълчат за преговори за нов договор и явно изчакват края на квалификационния цикъл. Пенев изгради боеспособен състав, който се бори за влизане в баражите за Мондиал 2014 и тимът ни още е в борбата за класиране и преди последните два кръга от групата – нещо, което не се беше случвало от много отдавна. До този момент лъвовете са втори.
 
Почти всички специалисти са на мнение, че именно Пенев е причината за добрите резултати на тима и искат той да остане начело. Не е ясно обаче мнението на самия него, който при евентуален неуспех в битката за Световното може да реши да потърси ново предизвикателство. Няколко отбора от Испания вече сондират възможността да го назначат за наставник.
 
Балъков пък вече доста време е без работа. След краха на проекта Черноморец Бала работи в Хайдук (Сплит) и Кайзерслаутерн, но в момента е без отбор. Името му на няколко пъти се спрягаше и за Левски, но той така и не пое "сините". Ако поеме националите Балъков ще стане третият футболист от златното поколение, който се завръща на треньорския пост след Стоичков и Пенев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Shmeker

    0 0 Отговор
    След Балъков кой ще е? Лечков?