13 Септември, 2013 15:01 955 0

Балъков: Няма да замествам Любо Пенев!

  • балъков-
  • национален отбор-
  • пенев-
  • треньор

Балъков отрече всякаква възможност да стане национален селекционер

Балъков: Няма да замествам Любо Пенев! - 1
Снимка: БГНЕС
Красимир Балъков направи изявление на своята официална страница, в което бе категоричен, че няма намерение да заменя Любослав Пенев начело на националния отбор. Ето какво още каза той:

"Дълбоко съм възмутен  и изключително огорчен от публикацията във вестник „Тема спорт” и нейното разпространение в интернет пространството, където без абсолютно никаква причина, името ми се използва за пореден път. Искам да заявя, че за мен темата национален отбор не стои на дневен ред и е неморално да се правят внушения както в материала на вестник "Тема спорт" от днес”, заяви Красимир Балъков.

"В момент, когато българският национален отбор върви по възходяща линия, за която основно допринесе неговият селекционер Любо Пенев, подобни спекулации са недостойни. На прага сме на класиране на баражи за световното първенство в Бразилия и вместо да се насочи позитивната енергия и цялото внимание на спортната общественост към този факт, поради абсолютно неизвестни за мен причини, отново моето име се използва като отдушник на нечии интереси, за мен лично напълно неразбираеми. Това обаче не се случва за първи път и вече се превръща в прецедент", добави бившият капитан на националния отбор на страната.

"Преди авторите на материала да излязат с такова твърдение, към което привържениците на футбола естествено са много чувствителни, нека първо разговорят с мен. Не оправдавам търсенето на евтини сензации, за сметка на нанасянето на морални вреди на хората, станали мишена на подобни неверни публикации", завърши изявлението си Красимир Балъков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА