Last news in Fakti

18 Март, 2023 09:30 939 2

Запушиха устите на всички на “Лаута” - Пълна концентрация за дербито!

  • локомотив пловдив-
  • ботев пловдив-
  • футбол-
  • дерби-
  • медии

Променената тактическа постройка няма да е новост за Локо

Запушиха устите на всички на “Лаута” - Пълна концентрация за дербито! - 1
Снимка:

“Пълна концентрация за дербито” - такова е мотото в Локомотив (Пловдив) за градското дерби. Поради тази причина медийните изяви на футболистите и треньорския щаб бяха забранени.

Наказан за двубоя е хърватинът Йосип Томашевич. Това най-вероятно ще принуди треньора Александър Томаш да използва схема с трима централни защитници. Още повече че Ботев (Пловдив) също използва подобна. Томашевич бе десен бек при нулевото равенство с Берое в предишния кръг.

Променената тактическа постройка няма да е новост за Локо. Тимът излезе с 3-5-2 при гостуването на ЦСКА - София на “Армията” и си тръгна с точка след 1:1.

Нападателят Ерик Сорга ще получи пълна свобода в предни позиции. Той ще бъде активно подпомаган от капитана Димитър Илиев.

Томаш разчита много на вътрешните халфове Петър Витанов и Пиер Зебли. Те не само трябва да уплътняват подстъпите към вратата на Динко Хоркаш, но и да опитват да крадат топката в противниковата половина и да подхващат контри.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петър Стоянов

    3 1 Отговор
    Победа за Локомотив!!!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.