Last news in Fakti

18 Март, 2023 10:15 2 309 12

Треньорът на Славия побесня, едва го удържаха след мача с Локо Сф

  • славия-
  • футбол-
  • локо софия-
  • златомир загорчич

Сръбският специалист с български паспорт нахлу на терена в „Надежда“ и започна да крещи по всички

Треньорът на Славия побесня, едва го удържаха след мача с Локо Сф - 1

След края на дербито между Локомотив София и Славия, спечелено с 1:0 от „железничарите“, треньорът на „белите“ - Златомир Загорчич, беше изключително разгневен.

Сръбският специалист с български паспорт нахлу на терена в „Надежда“ и започна да крещи по всички, докато треньорът на вратарите при гостите – Радостин Станев, опитваше всячески да успокои специалиста. Сърбинът беше бесен на съдиите и отсъжданията на реферите в хода на времето на мача.

На тръгване към тунела пък Заги започна словесен спор и с феновете на Локо София, които започнаха да го ругаят, а той хич не им остана длъжен. В крайна сметка с помощта на съдиите и част от футболистите на Славия треньорът се прибра в съблекалнята.

Ето какво каза Загорчич след срещата:

„Това, което видях, е, че бяхме по-добри от Локо днес. Не съм съгласен с повечето отсъждания, това вече е прекалено. Това, което се случва в родния футбол със съдиите, е престъпление. Не може по този начин. Надиграхме Локо и заслужавахме повече“.

„Много ситуации имаше. Това не е нарушение при отменения гол. Това е просто единоборство. Пълни тъпотии. Това са крадци, откраднаха парите от момчетата ми, които се опитват да хранят семействата си. Не искам да продължавам, че ще почна да псувам“.

„От 80% от отсъжданията не бях изобщо доволен. Всички съдии сигурно ще ми с обидят и ще свирят по същия безобразен начин. Трябват наказания, както и нас ни наказват. Какви нерви трябва да има човек, за да не покаже емоции след такова нещо. Съдийството в българския футбол е абсолютна трагедия.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гого

    9 4 Отговор
    Чичо Венци пак захапа шпека
  • 2 Някой да обясни на тренера

    12 3 Отговор
    Колкото и да крещи, крайния резултат е квото каже бате Венци!
  • 3 Есхач

    5 5 Отговор
    За това нямаме добри футболисти, те не познават нормално съдийство.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 1913

    8 2 Отговор
    Защо триете коментари, а допускате цинизми и груби изрази? Това е цензура, ще сезирам СЕМ.Голът на Славия бе напълно редовен- какво нецензурно има в това, моля?
  • 7 Пенсилвания

    7 2 Отговор
    Славия бе по-добрият отбор, но съдията ги поряза
  • 8 Бегай !

    2 3 Отговор
    Постановки.Славия е сателит на Левски.За нарочно паднаха.

    Коментиран от #9

  • 9 Лост

    2 2 Отговор

    До коментар #8 от "Бегай !":

    На Славия и е по изгодно да остане на 7 място.
  • 10 Мим

    3 2 Отговор
    Абе Заги,дали си съгласен или не си е твой проблем.Ти си длъжен да се държиш пристойно.Видя се,че има нарушение,а не единоборство преди гола.Ако нямаше гол щеше да си траеш нали.Лошото е ,че съдиите трябваше още на момента да го дадат,а не да чакст да стане гол.Това само им е грешката..Ако бяхте победили,щяхте да сте доволни и мълчаливи....

    Коментиран от #12

  • 11 Бай уъъъййй

    1 2 Отговор
    Тренеро да не беснее а да ходи балъка на клизми да му олекне
  • 12 обективен

    3 3 Отговор

    До коментар #10 от "Мим":

    Няма такова нещо. Нямаше нарушение, голът на Славия бе чист като сълза. Такива единоборства в Англия или Германия никога не се свирят като фаул.