Last news in Fakti

22 Март, 2023 15:25 2 157 1

Американски ас "спря тока" на Фюри в Ню Йорк, но... (ВИДЕО)

  • тайсън фюри

Ето защо Тайсън е велик шампион

Американски ас "спря тока" на Фюри в Ню Йорк, но... (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Боят между Тайсън Фюри и Александър Усик за всички титли при най-тежките на професионалния боксов ринг май няма да се състои по план на 29 април. Последните индикации са, че Усик е спрял подготовка за мача, защото няма доверие, че Тайсън всъщност ще излезе на ринга. Фенове се надяват мач все пак да има. Според мнозина Фюри е най-силният боксьор в "кралската" категория, той няма загуба на ринга при професионалистите. А кадри от бой между въжетата в Ню Йорк са ясно доказателство защо Тайсън Фюри е непобеден в 34 двубоя (включително 3 с Дионтей Уайдър и 1 с Владимир Кличко).

През април 2013-а Тайсън беше пратен в брутален нокдаун от Стив Кънингам. Това се случи в началото на втория рунд на мача между двамата в Ню Йорк. В момента на удара на Кънингам мнозина считаха, че двубоят приключва. Фюри обаче се изправи неочаквано бързо, удържа на следващите атаки на представителя на домакините и тръгна към победа в следващите рундове.

Боят бе прекратен в 7-ия рунд, след като Стив беше в много тежко състояние, въпреки че на жаргон "спря тока" на британеца Фюри в 4-ата минута на двубоя:


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.