Last news in Fakti

31 Март, 2023 11:00 2 385 7

Брутален побой стресна футболна България

  • футбол

Екшън в СПА център

Брутален побой стресна футболна България  - 1
Снимка: БГНЕС

Брутален инцидент шокира футболистите, треньорите и ръководството на Спортист Своге преди двубоя във Втора лига с Миньор Перник, пише "Мач Телеграф".

Титулярният вратар на "шоколадите" е бил нападнат от непознат човек в СПА центъра на столичен хотел и е със счупена скула и нос. Младият мъж Мартин Величков, който тази зима се върна у нас след няколко години в Германия и бе в плановете за селекция и на елитни тимове, е претърпял операция в "Пирогов" и вече е подал жалба в полицията.

Семейството на талантливия футболист е в шок след случилото се. Близките на вратаря се надяват на бърза намеса от страна на МВР, за да се установи и санкционира нападателят.

"В съблекалнята, която се ползва и от клиентите на фитнеса, влезе непознат мъж, който с разперени ръце тръгна към мен и въпреки че имаше откъде да мине, ме блъсна и отправи реплики от сорта: "Гледай къде стоиш, какво си застанал тука!" Не реагирах и не казах и дума. След това, когато отидох при сешоарите, за да се подсуша и да си тръгна, същият умишлено ме удари с рамо. Обърнах се, за да го попитам какъв е проблемът, той ме удари и паднах. Две от рецепционистките, които работят там, минаваха по коридора и го дръпнаха. Аз не съм му посягал. Спрях кръвта, потекла от носа ми и си тръгнах. Той се въртеше пред хотела. Дойде и ми се извини. Оправда се с това, че тестостеронът му бил висок. Тренирал муай-тай и не се сдържал… Не знам какво да си мисля. Често ходя в този СПА-център и е нормално да се притеснявам да не ме нападне отново или да пострада и някой друг. Категорично не го познавам този човек", коментира Величков.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 муай-тай спаринг

    16 0 Отговор
    каскет, изобщо не лекуваш кочината
  • 2 Гешев

    27 1 Отговор
    Татуираните "бойци" и фитнес безделници изтрещяха от евтините амфети и анаболи!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Механик

    7 0 Отговор
    "АНАБОЛНА"
    Извинявам се!
  • 6 Тома

    24 1 Отговор
    Ако тестерона му е висок бай Ставри може веднага да го понижи с една трудовашка количка

    Коментиран от #7

  • 7 Мунчо

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Тома":

    Абе добре ще му дойде и няколко грама олово между очите.... Подобни примати от нормално обяснение нищо не разбират... Като свършат двама, трима като тоя "тарикат" по този начин, останалите може и да се замислят!