19 Септември, 2013 16:54 687 1

ЦСКА с писмо до Главния прокурор

  • цска-
  • писмо-
  • главен прокурор-
  • сотир цацаров-
  • александър тодоров

Вижте официалното писмо, което „армейците“ публикуваха на сайта си

ЦСКА с писмо до Главния прокурор - 1
Снимка: БГНЕС

Днес Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров обяви словесна война на старото ръководство от „Титан“, което, според думите му, е източило пари от трансфера на Александър Тонев в Астън Вила. Тодоров заяви, че ще сезира и прокуратурата. Вижте официалното писмо, което „армейците“ публикуваха на сайта си и което ще изпратят до Главния прокурор на Република България:

До Главния прокурор на Република България

г-н Сотир Цацаров
Г-н Главен прокурор

Управителният съвет на ПФК ЦСКА ЕАД е сериозно загрижен за финансовите машинации на бившите собственици на ПФК ЦСКА ЕАД и техните подчинени, довели в последно време до присвояване на над 400 хиляди евро, пари собственост на ПФК ЦСКА ЕАД.
       
Става дума за средства, които ПФК ЦСКА ЕАД трябваше да получи по договор от английския футболен клуб Астън Вила и полския Лех Познан в общ размер на 440 хиляди евро. Първият превод е по сметката на „Градев Спортс“ ООД. Вторият транш е по сметката на „ЦСКА Финанс“ ЕООД, която няма нищо общо с ПФК ЦСКА ЕАД. „ЦСКА Финанс“ ЕООД е под управлението на Д.Борисов и И.Иванов (бившите собственици).
       
По двете сметки в края на юли и началото на септември 2013 година са преведени общо 280 хиляди евро, които са присвоени от частни лица.
       
Г-н Главен прокурор, най-учтиво Ви молим, да предприемете съответни мерки и извършите предвидените от закона действия.
       
Също така Ви молим да направите цялостна проверка на „ЦСКА Финанс“ ЕООД, която е получавала средства на футболния клуб в размер на милиони левове, без тези суми да са стигнали до ПФК ЦСКА ЕАД, което е в нарушение на разпоредбите на БФС и УЕФА.
       
ПФК ЦСКА ЕАД ще настоява да се закрият всички фирми, които използват абревиатурата и символи на Клуба, и които продължават да се използват финансови машинации.
                                                      
УС на ПФК ЦСКА ЕАД


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    cfka sredec