Last news in Fakti

6 Април, 2023 20:30 2 997 6

Любопитно предложение към Меси

  • лионел меси

Може да стане съсобственик на американски клуб

Любопитно предложение към Меси - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Американският Интер Маями предлага на Лионел Меси дял от капитала на клуба, за да го убеди да премине отвъд Океана през лятото, сочи любопитна футболна информация.

35-годишният Меси е част от ПСЖ. Договорът между "принцовете" и Меси обаче изтича в края на сезона. Не се очаква да се стигне до преподписване.

Лионел е 7-кратен носител на Златната топка. Сочи се, че бившият му клуб Барселона и тимове от Саудитска Арабия проявяват огромен интерес към Меси.

Лионел е световен шампион по футбол с Аржентина.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Пако

    5 0 Отговор
    НАЙ ПРАВИЛНОТО РЕШЕНИЕ Е В ИНТЕР МАЯМИ-СОБСТВЕНОСТ НА ДЕЙВИД БЕКЪМ. ЗА 2 ГОДИНИ ЩЕ СЕ ВИДИ С ПАРИ КОИТО НЕ Е ВИЖДАЛ В ЦЯЛАТА СИ КАРИЕРА.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Джуджето Меси

    0 8 Отговор
    Това уточнение че съм световен шампион със Аржентина незнам защо го пишете като знаете че за нищо не ставам и ако не бяха съдиите да ми помогнат със 200 дузпи нямаше и гол да вкарам ама ей на има добри хора като съдиите и ни помагат на нас футболните инвалиди и идиоти
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.