Last news in Fakti

25 Септември, 2013 19:49 1 085 0

Лудогорец подчини и Локо (Сф), Пирин с първа победа за сезона

  • лудогорец-
  • локомотив (софия)-
  • пирин (гоце делчев)-
  • а група

Лудогорец продължава да държи лидерската позиция във временното класиране с актив от 24 точки

Лудогорец подчини и Локо (Сф), Пирин с първа победа за сезона - 1
Снимка: БГНЕС

Шампионът Лудогорец спечели с 2:1 при гостуването си на Локомотив (София) в среща от 10-ия кръг на "А" група и с 24 точки остава едноличен лидер.

В 23-ата минута Върджил Мисиджан отправи далечен удар към вратата на Галев. Стражът на Локомотив успя да избие топката, но тя попадна в Мишо Александров, който покрай падналия вратар я прокара в мрежата.

В 29-ата минута Марселиньо покачи на 2:0 с удар от границата на наказателното поле. И точно когато изглеждаше, че Лудогорец контролира събитията на терена, 6 минути преди последния съдийски сигнал за първото полувреме, резултатът беше намален.

Това стана след атака на Гаел Нлундулу подаде на Румен Трифонов и левият халф не сгреши срещу вратаря Стоянов.

Локомотив започна по-активно второто полувреме, а 4 минути след неговото начало попадение на Бранеков беше отменено заради засада.

Футболистите на Лудогорец контролираха повече топката и по този начин запазиха преднината си.

В друга среща от 10-ия кръг на „А” група Пирин (Гоце Делчев) спечели първа победа с минималното 1:0 срещу Берое.

Първото полувреме завърши без голове, но по-опасни атаки имаха гостите от Стара Загора.

В 78-ата минута след центриране от ъглов удар в наказателното поле на Берое най-съобразителен бе Веселин Марчев, който засече топката с глава и я изпрати неспасяемо в мрежата на Иван Караджов - 1:0 за Пирин.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА