Last news in Fakti

26 Септември, 2013 12:06 2 222 0

Скандално: Спипаха български национал с допинг! (обновена)

  • допинг-
  • национал-
  • футбол-
  • фифа

Предполага се, че става въпрос за защитника на Лудогорец - Йордан Минев

Скандално: Спипаха български национал с допинг! (обновена) - 1
Снимка: БГНЕС

ФИФА обяви, че правата на играч от националния отбор са спрени, след като е дал положителна допинг проба. Новината е на път да предизвика огромен скандал у нас.

Името на футболиста все още не се знае. От Световната централа вече са спрели правата на провинилия се спортист.

"Председателят на дисциплинарната комисия на ФИФА временно спря футболист от националния отбор на България за период от 30 дни след задълбочен анализ на резултатите от допинг контрола, проведен след мача от световните квалификации в Малта на 10 септември 2013 г.", се казва в съобщение на организацията.

В момента се изчаква отварянето на "Б"-пробата, за да стане ясно дали резултатите от първото изследване ще бъдат потвърдени.

Българският национал е уличен в употреба на непозволени стимуланти след гостуването на Малта във Валета на 10 септември – мач спечелен от "Лъвовете" с 2:1.

„Стандарт нюз" твърди, че защитникът на "Лудогорец" - Йордан Минев е въпросният "неназован футболист", който бил на инжекции с по-високо ниво на кортизон след травма.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА