Last news in Fakti

26 Септември, 2013 14:02 1 128 0

Вижте позицията на Лудогорец по случая Йордан Минев

  • скандал-
  • йордан минев-
  • лудогорец-
  • допинг

ФИФА обяви, че правата на играч от националния отбор са спрени, след като е дал положителна допинг проба

Вижте позицията на Лудогорец по случая Йордан Минев - 1
Снимка: БГНЕС

Българският шампион Лудогорец пусна официално изявление по повод хванатия с допинг футболист Йордан Минев. „Зелените“ изразиха надежда Българския футболен съюз бързо да разреши случая. Вижте позицията на разградчани:

Уважаеми журналисти,
Уважаеми привърженици на Лудогорец,

По повод появилата се информация, че националът и футболист на Лудогорец Йордан Минев е хванат с употреба на допинг ПФК "Лудогорец" ви уведомява за следното:

В сряда от ръководството на БФС уведомиха клуба, че е пристигнало писмо от ФИФА, в което е упоменато, че Йордан Минев е дал положителна допинг проба, взета непосредствено след мача на националния отбор с Малта на 10 септември в Ла Валета. В момента ръководството и юристите на клуба изясняват обстоятелствата, като данните към днешна дата показват, че на Йордан Минев му е била направена обезболяваща инжекция в деня преди двубоя в Малта заради контузия.

От БФС увериха Лудогорец, че след поставена обезболяваща инжекция, която съдържа забранена субстанция, обстоятелството е било надлежно описано в протокола на лекарите, упражняващи допинг контрол на въпросната среща. За поставянето на медикамента не е бил уведомен лекарския щаб на клуба. ПФК "Лудогорец" изразява огромно съжаление, че няма да може да използва Йордан Минев в предстоящите важни мачове и се надява на бързо и благоприятно разрешение на случая от страна на БФС.

Пресслужба на ПФК "Лудогорец" 26 септември, 2013 г. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА