Last news in Fakti

29 Септември, 2013 20:08 763 1

ЦСКА записа четвърта поредна победа

  • цска-
  • а група-
  • черноморец

По-рано днес Черно море победи Пирин (Гоце Делчев) с 2:1

ЦСКА записа четвърта поредна победа - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА победи Черноморец с 3:0 у дома в среща от 11-ия кръг на родната „А” група, записвайки четвърти пореден успех в първенството. „Армейците” събраха актив от 20 точки и вече са на трета позиция.

Двубоят на „Българска армия” започна ударно за „червените”. Емил Гъргоров вкара гол още в 3-ата минута, но той бе отменен заради нарушение в нападение. Още в следващата атака топката попадна отново във вратата на бургазлии. Марсиньо центрира от корнер, а Валентин Илиев се оказа най-съобразителен в наказателното поле на Черноморец – 1:0. В 32-ата минута резултатът набъбна на 2:0 след попадение на Гъргоров, който вкара на празна врата.

Гостите от Бургас започнаха по-добре второто полувреме и още в началото му можеха да върнат едно попадение. Лъчезар Балтанов имаше възможност да вкара, но Черни спаси удара му и запази преднината на „армейците”. Така се стигна до 61-ата минута, в която Тодор Янчев уби окончателно интригата с третия гол за домакините. До края на двубоя Черноморец не съумя да се разпише и допусна шеста загуба в „А” група.

По-рано днес Черно море победи Пирин (Гоце Делчев) с 2:1 на стадион „Тича”. В Пловдив местният Локомотив сгази Любимец с 5:0, записвайки шеста победа от началото на сезона.

Лидер във временното класиране е Лудогорец с 25 точки, следван от Ботев (Пловдив) с 21. ЦСКА е трети с 20 точки. Литекс е четвърти с 19, но и мач по-малко.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    bre bre