Last news in Fakti

5 Май, 2023 12:00 858 3

Стоичков със силни думи: ЦСКА е начин на живот, идея и символ на България!

  • христо стоичков-
  • футбол-
  • цска-
  • рожден ден-
  • 75-годишна

На днешния 5 май клубът от Борисовата градина чества своята 75-а годишнина, за която има специална програма, обявена преди няколко дни

Стоичков със силни думи: ЦСКА е начин на живот, идея и символ на България! - 1


Легендата на българския и световния футбол Христо Стоичов честити 75-ия рожден ден на ЦСКА. „Червените“ са клубът, от който Стоичков бе трансфериран в Барселона, където пък спечели най-престижното индивидуално отличие – Златната топка през 1994-а година.

На днешния 5 май клубът от Борисовата градина чества своята 75-а годишнина, за която има специална програма, обявена преди няколко дни.

„Скъпи, армейци!

Още от дете...запали моето сърце. Така се случи преди много, много години.

ЦСКА е начин на живот, идея, символ на България. Когато се каже ЦСКА по света, всички знаят за какво става на въпрос - една червена идея. 75 години със слава, любов и мъка. Никога няма да забравя откъде съм тръгнал и защо и как стъпих на "Камп Ноу".

Честит юбилей на всички фенове, ръководители и футболисти. Ние сме едно семейство и днес празнуваме 75 години ЦСКА. Честит празник и поздрави от Маями“, каза Стоичков.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дон Периньон

    4 4 Отговор
    Литекс не е ЦСКА.
  • 2 888

    3 0 Отговор
    Безусловно ЦСКА е най-успешният български клуб. Заслужил си е званието „Убиец на шампиони в Европа“. Призванието на армейския клуб е Величие. ЦСКА е начин на живот, ЦСКА е идея, ЦСКА е символ на България. Честит юбилей на всички фенове, футболисти, ръководители, ние сме едно семейство
  • 3 Отбора на народа!

    1 0 Отговор
    Колко и да се напиня кюрда, преди да почине ЦСКА имаше паритет или абсолютно равенство между Левски и ЦСКА. Сега води Левски, защото ЦСКА почина 2016 и сега правят панахида 7 години без отбора на армията. Да погледнем статистиката за да разберете за какво говоря. 31+21+4 = 26+27+3 = 56 Титли, купи и супер купи. Като и директните двубои са също с изравнени показатели - тоест какво се получава те равни ние спорим кой по добър. От това печели само Лудогорец, защото по приказки ги бием но на дела греда и за Левски и за ЦСКА. Време е да се направи сдружение на българските футболни фенове без значение на отборните пристрастия от това ще спечели само футбола и няма да има деление между хората.