Last news in Fakti

5 Май, 2023 14:00 2 095 6

Любопитна среща в ЦСКА (ВИДЕО)

  • данаил ганчев-
  • футбол-
  • цска-
  • стоян орманджиев

Днес ЦСКА зарадва феновете си по случай 75-ата годишнина на клуба, като пусна свободен достъп до стадион „Българска армия”

Любопитна среща в ЦСКА (ВИДЕО) - 1


Изпълнителният директор на ЦСКА Стоян Орманджиев и собственикът Данаил Ганчев проведоха кратък разговор на стадион „Българска армия”, преди да започнат празненствата по случай 75-годишния юбилей на „червените”. Компания им правеше Трифон Попов. Разговорът не продължи дълго, тъй като на Ганчев му се наложи да говори по телефона.

Днес ЦСКА зарадва феновете си по случай 75-ата годишнина на клуба, като пусна свободен достъп до стадион „Българска армия”. Всеки, който желае може да влезе и разгледа съблекалнята на първия отбор, както и да излезе на терена през тунела, през който излизат футболистите на тима преди домакински мач.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 МЕНТЕТА

    7 6 Отговор
    Хората от Ловеч, които умишлено фалираха ЦСКА за да си преместят отборчето в София и бяха настанени на Армията от Бойко Борисов организират тържества за ЦСКА !? Гавра с ЦСКА! Ментета марш в Ловеч!
  • 4 Стоян Александров

    5 3 Отговор
    Аз съм номер 2, защо ме изтрихте ? Какво неистинско паписах ? Смешно е това другари от Факти !!! Триете ама не се усещате, че Ни отблъсквате и няма да има кой да чете тук и да взимате пари от рекламите....позорно е това сайтче...ОК. повече няма да Ви чета и без това само глупости и лъжи тук.... ПЪЛЕН ПОЗОР... ВЕЧЕ И ИСТИНАТА СЕ КРИЕ И ТРИЕ.... А РУСССССКИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ КОГА ЩЕ ГИ ПУСНЕТЕ ЗА ДА ГИ ГЛЕДАМЕ И ДА СЕ ОСВЕДОМЯВАМЕ С ИСТИНСКИТЕ НОВИНИ, А НЕ ЗАПАДНАТА ЛЪЖЛИЕА ПРОПАГАНДА ???.??.????????????
  • 5 Стоян Александров

    5 2 Отговор
    Фактиииккк ако сте истински мъже, А ВИЕ НЕ СТЕ, ме блокирайте де....нали така правите щото от Козяк ще Ви се разсърдят
  • 6 888

    4 0 Отговор
    Безусловно ЦСКА е най-успешният български клуб. Заслужил си е званието „Убиец на шампиони в Европа“. Призванието на армейския клуб е Величие. ЦСКА е начин на живот, ЦСКА е идея, ЦСКА е символ на България. Честит юбилей на всички фенове, футболисти, ръководители, ние сме едно семейство