Last news in Fakti

5 Май, 2023 13:00 7 080 4

Известен специалист отсвири Наско Сираков и Левски

  • наско сираков-
  • футбол-
  • левски-
  • славиша йоканович

Ходът е направен, след като стана ясно, че сърбинът ще напусне руския Динамо (Москва) след края на сезона

Известен специалист отсвири Наско Сираков и Левски - 1

Управата на Левски е потърсило разговор със Славиша Йоканович, за да му направи оферта да се завърне на „Герена“ и да поеме „сините“ от лятото, научи БЛИЦ. Ходът е направен, след като стана ясно, че сърбинът ще напусне руския Динамо (Москва) след края на сезона.

54-годишният специалист е отклонил опитите на ръководителите на Левски да го ангажират. Той е бил категоричен, че завръщане в България за него не стои на дневен ред. Йоканович беше начело на Левски през сезон 2013/14. Счита се, че опции за сърбина са Партизан и отбори от арабските държави.

В последните дни и седмици мажоритарният собственик на „сините“ Сираков и изпълнителният директор Даниел Боримиров търсят авторитетен треньор, който да поеме отбора от Елин Топузаков.

Основните изисквания са той да бъде чужденец от Западна Европа, да има добра кариера като наставник, която е подплатена и с успехи. По този начин ръководството на Левски ще убеди феновете, че е намерен достоен заместник на напусналия в началото на април Станимир Стоилов.

При ангажирането на качествен, авторитетен и успешен треньор на „Герена“ са готови му да плащат и солидна заплата, която ще надвишава заплащането на Мъри. Припомняме, че Стоилов получаваше от „сините“ месечно възнаграждение в размер на повече от 25 000 евро.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тоя раев

    14 3 Отговор
    даже не искат да го чуват.
  • 2 Сърбин

    16 1 Отговор
    Tърсели западен специалист, и се свързали със Сърбин:)). Колко пък западен да е този Сърбин?
  • 3 Хаха

    7 2 Отговор
    Овчата глава не е ли свободен? Да му се обадят, поне ще има сеири
  • 4 Фенски

    1 0 Отговор
    Абе каква е тая мания за сръпските ментета сигурно не отказват на далавери с играчи Като искат сериозен треньор да вземат Германец