Last news in Fakti

12 Май, 2023 09:54 1 375 1

Предложили на Елин Топузаков нова позиция на "Герена"

  • елин топузаков-
  • футбол-
  • левски

Имаше слухове, че 46-годишният специалист ще остане начело на „сините“, ако успее да класира отбора за евротурнирите

Предложили на Елин Топузаков нова позиция на "Герена" - 1

Елин Топузаков няма да получи вот на доверие и повече няма да е треньор на първия отбор на Левски след края на настоящия сезон. Имаше слухове, че 46-годишният специалист ще остане начело на „сините“, ако успее да класира отбора за евротурнирите.

Мажоритарният собственик на клуба Наско Сираков и изпълнителният директор Даниел Боримиров обаче имат други планове и са предложили на Топчо нова позиция на „Герена“. Бившият защитник е гласен за директор на детско-юношеската школа. В момента тази позиция в Левски е вакантна, след като Йончо Арсов напусна с почти целия треньорски щаб на Станимир Стоилов в началото на месец април.

Не е ясно дали Топузаков ще иска да заеме шефската длъжност или ще предпочете да продължи с треньорската професия. За директор на ДЮШ на „Герена“ вече се спрягаше Нестор Юруков, който работеше в академията на „сините“, когато директор беше Даниел Боримиров. В момента Юруков е консултант на школата на Лудогорец.

Плановете на управата на Левски са свързани с привличането на чуждестранен треньор с позната европейска визитка.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мимо

    0 0 Отговор
    Що не питат Карло Анчелоти, човека може да приеме "предизвикателството" ... Може да опитат и със сър Алекс Фъргюсън... Те нямат сапун и тоалетна хартия в съблекалните тръгнали да търсят "вносен" треньор с "ВИЗИТКА" ....сметай....