13 Май, 2023 12:09 2 088 0

Наполи иска 60 млн. паунда за защитник, Ман Юнайтед готов да ги даде

  • наполи-
  • манчестър юнайтед-
  • защитник-
  • ким мин-дже-
  • хари-
  • макгуайър

Клубът се очаква да се раздели с Хари Магуайър

Наполи иска 60 млн. паунда за защитник, Ман Юнайтед готов да ги даде - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед е готов да предложи сериозна заплата на защитника на Наполи Ким Мин-Дже, за да го убеди да премине на "Олд Трафорд". Кореецът впечатли всички с представянето си през сезона за „адзурите“ и бе с основна заслуга за спечелената титла на Италия, предава gong.bg.

В договора на защитника има клауза за откупуване на стойност 60 милиона паунда, което не е твърде висока сума според днешните стандарти. Именно заради това той е толкова апетитна хапка на трансферния пазар, като за него се облизва и Пари Сен Жермен.

Твърди се, че предложената от Юнайтед заплата ще бъде близка до тази, която получават топ нападателите в елита на Англия. Освен това англичаните са обещали почти гарантирано титулярно място на 26-годишния играч. Клубът се очаква да се раздели с Хари Магуайър, който да освободи място за корееца.

Макар в Наполи да нямат желание да се разделят с Ким, клубът няма как да го задържи, ако някой плати откупната му клауза.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА