Last news in Fakti

13 Май, 2023 13:53 1 067 0

Има голям шанс Деклан Райс да напусне Уест Хям

  • деклан райс-
  • уест хям-
  • трансфер-
  • челси-
  • манчестър юнайтед

Сред вариантите за нов отбор на футболиста се споменават Арсенал, Челси и Манчестър Юнайтед

Има голям шанс Деклан Райс да напусне Уест Хям - 1
Снимка: Факти.бг

Мениджърът на Уест Хям Дейвид Мойс заяви, че в клуба се надяват да задържат полузащитника Деклан Райс, но има сериозен шанс той да напусне отбора в края на сезона, предава БТА.

24-годишният Райт, чийто договор изтича през лятото, отдавна привлича вниманието на някои от водещите тимове в английската Висша лига, а спекулациите за бъдещето му се засилиха в последните месеци. Сред вариантите за нов отбор на футболиста се споменават Арсенал, Челси и Манчестър Юнайтед.

"Честно казано, се надяваме Деклан да остане, това е основното. Бихме искали да продължи да носи екипа на Уест Хям, но сме наясно, че нещата може да се променят след края на сезона", каза Мойс преди гостуването на Брентфорд в неделя.

"Това е един от сценариите, които може да се случат. Знаем, че има голям шанс той да напусне", добави Дейвид Мойс.

Уест Хям заема 15-о място във временното класиране във Висшата лига с 37 точки, като тимът се опитва да достигне и до първия си финал в европейските клубни турнири от 1976 година насам, след като надделя над нидерландския АЗ Алкмаар в първия мач от полуфиналите в Лигата на конференциите.

Мойс увери още, че отборът е напълно концентриран върху битката за оставането в английския елит.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА