Last news in Fakti

13 Май, 2023 15:51 2 238 0

Български вратар се разделя с клуба си в Англия

  • англия-
  • вратар-
  • кембридж-
  • митов-
  • димитър

Димитър Митов напуска Кеймбридж Юнайтед след шест години

Българският вратар Димитър Митов напуска Кеймбридж Юнайтед, обяви официалният сайт на третодивизионния английски клуб, предава blitz.bg/sport.

26-годишният юноша на Чавдар (Етрополе) стана част от Кеймбридж през лятото на 2017 г. и за шестте години в тима изигра 146 мача.

Върхът на неговото представяне за клуба беше при победата с 1:0 над Нюкасъл в мач от третия кръг ФА Къп, когато Митов направи решителни намеси. Една от тях беше обявена за спасяването на сезона.

В резултат на това българинът беше определен за най-добър играч на Кеймбридж Юнайтед са сезон 2021/22 и дори попадна в идеалния отбор на ФА Къп за сезона след гласуване на феновете.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА