Last news in Fakti

13 Май, 2023 19:31 1 102 1

Елин Топузаков: Нямам притеснения, че Левски търси и други варианти за треньор

  • левски-
  • топузаков-
  • бъдеще-
  • треньор-
  • сираков

Кордоба няма да играе срещу ЦСКА 1948

Елин Топузаков: Нямам притеснения, че Левски търси и други варианти за треньор - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Левски Елин Топузаков говори за моментното състояние на Левски, както и за бъдещето си в клуба след края на сезона. Той направи това на пресконференцията си преди мача с ЦСКА 1948, предава БТА.

"Състоянието на Кордоба все още не му позволява да играе за отбора. Нямаме проблеми с други футболисти", каза треньорът.

"При нас не е спокойно. В Левски винаги има напрежение и играем под натиск. Не сме сигурни за четвъртото място. Стремим се да печелим колкото се може повече точки до края на сезона. Важното е да завършим на трето или четвърто място", формулира целите той.

"Респект за Тошко Янчев, не само кат футболна легенда, а и заради добрата му работа като треньор. Радвам се, че можем да премерим сили задочно. Надявам се утре двата отбора да играят открито и да има голове, защото победата е важна", каза още младият специалист.

"Левски винаги се стреми да гони най-високото възможно място, а това е третото в момента, предвид обстоятелствата. Директните двубои ще ни позволят да скъсим дистанцията", надява се Топузаков.

"От ден първи, в който се случиха събитията в нашия клуб и аз се съгласих да стана треньор, бе решено, че след края на сезона ще седнем с ръководството и ще говорим за бъдещето според резултатите и целите. В Левски е нормално да се обсъждат и други треньори и варианти, защото няма много време между двата сезона и почивката ще е малка. Аз нямам никакви притеснения. Дошъл съм да помогна на отбора, ако мога. Със Сираков говорим ежедневно за отбора и моментната форма на играчите. Говорим нормално като двама души, които са заинтересовани от това Левски да върви нагоре и да изпълнява целите си", завърши Елин Топузаков.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Батето

    2 2 Отговор
    Разликата от дошъл до привикан е огромна.Раев си бърше ръцете с Топчо.