Last news in Fakti

13 Май, 2023 21:19 1 045 1

Валентен Прадес стана първи на Световната купа по модерен петобой в София

  • валентен прадес-
  • модерен петобой-
  • софия-
  • световна купа-
  • тодор-
  • михалев

Тодор Михалев завърши на 17-о място

Валентен Прадес стана първи на Световната купа по модерен петобой в София - 1
Снимка: БГНЕС

Българинът Тодор Михалев (на снимката) завърши на предпоследното 17-о място във финала на Световната купа по модерен петобой в София. Михалев, който влезе с първи резултата във финала, се движеше трети в класирането преди конната езда, но той не успя да прескочи препятствие с коня си и падна, което отне от актива му. Така българинът се озова последен в класирането, след като не успя да компенсира в бягането и стрелбата.

Златен медал спечели французинът Валентен Прадес, среброто остана за японеца Таишу Сато, а на трето място завърши германецът Фали Марвин Дог.

Световната купа се проведе при много голям интерес на спортния комплекс в "Дианабад".

Утре е смесената щафета, с което се закрива състезанието. За България ще участват Ралица Митева и Емил Грозданов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Приятел

    3 0 Отговор
    Това на снимката не е Тодор Михалев. Моля малко се информирайте преди да пишете глупости. Изрязали сте грешния човек от снимката.