Last news in Fakti

14 Май, 2023 09:50 811 2

Тен Хаг стана наставникът с най-добър дебютиращ сезон за Юнайтед

  • тен-
  • хаг-
  • манчестър юнайтед-
  • победи

Нидерландецът спечели 20 победи в 35 мача от Премиър лийг

Тен Хаг стана наставникът с най-добър дебютиращ сезон за Юнайтед - 1
Снимка: БГНЕС

В мач от 36-ия кръг на Премиър лийг Манчестър Юнайтед надви Уулвърхамптън с 2:0, с което мениджърът на “червените дяволи” записа сериозен вътрешен рекорд за клуба и запуши устите на критиците си. Нидерландецът спечели 20 победи в 35 мача от Премиър лийг, което никой друг наставник на отбора от Манчестър не е правил по-бързо, предава sportal.bg.

Предишният рекорд беше поставен от друг нидерландец - Луис ван Гаал, през сезон 2014/2015, когато стигна до първите си 20 победи в рамките на 36 мача.

В останалите мачове от Премиър лийг Манчестър Юнайтед приема Челси и Фулъм на "Олд Трафорд", както и има гостуване на Борнемут.

“Червените дяволи” са четвърти в класирането и имат 4 пункта аванс пред петия Ливърпул.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стойчо

    2 2 Отговор
    Все такива да са му сезоните. За тая сбирщина от Олд Трафорд, която загуби с резултат антирекорд от Ливърпул, тая година наистина е добра. Тенекиена купа и евентуално трето място, може би. Догодина Челси, Ливърпул, Нюкасъл ще са в пъти по добри, така че, втората година евентуално в шестицата. Но ще им е трудно.
  • 2 МАНЧО КАНАРЪ ПЛОВДИВЪ

    2 0 Отговор
    АЙ, ЧЕРВЕНИ ДЯВОЛИ, ШАМПИОНИ НА СВЕТА ОБИЧАМ ВИ ДО СМЪРТ, ЩЕ СПЕЧЕЛИМ ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ ТИТЛИ!