Last news in Fakti

14 Май, 2023 15:53 963 0

Тен Хаг за Гарначо: Той е огромен талант

  • хаг-
  • манчестър юнайтед-
  • гарначо-
  • талант-
  • тен

Щастлив съм, че можем да използваме такива млади играчи, казва наставникът

Тен Хаг за Гарначо: Той е огромен талант - 1
Снимка: БГНЕС

Аржентинският футболист на Манчестър Юнайтед Алехандро Гарначо заслужи похвалите на мениджъра Ерик тен Хаг след победата на "червените дяволи" над Уулвърхямптън в двубой от 36-ия кръг на Висшата лига.

Гарначо влезе като резерва в последните десетина минути на мача и отбеляза втория гол при победата с 2:0, с което 18-годишният аржентинец натрупа пет попадения в актива си за дебютния си сезон, предава topsport.bg.

"Той влезе в игра и направи добре почти всичко. Отбеляза чудесен гол, който ще му донесе още увереност. Това е добре за нас, тъй като той вече се върна и може да допринесе в мачовете ни до края на сезона", заяви Тен Хаг.

"Щастлив съм, че можем да използваме такива млади играчи и се надявам да отбележи бързо допълнителен прогрес, както и да се конкурира за титулярно място, защото това е следващото предизвикателство за него", добави нидерландският специалист.

Попитан от какво зависи Алехандро Гарначо да спечели място в стартовия състав на Манчестър Юнайтед, Ерик тен Хаг отговори: "Да взима точни решения, да преценява ситуациите, да следи играта. Това прави един футболист по-добър. Но той определено е огромен талант и много смел."


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА