Last news in Fakti

15 Май, 2023 09:00 1 641 1

Артета: Ивинявам се на нашите хора!

  • арсенал-
  • микел артета-
  • брайтън-
  • футбол

Лондончани загубиха с 0:3 на „Емиратс”, а в същото време Манчестър Сити победи със същия резултат отбора на Евертън

Артета: Ивинявам се на нашите хора! - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на Арсенал – Микел Артета, намери сили да се извини на феновете на тима след тежката загуба у дома от Брайтън, с която бяха изпепелени всички надежди на „артилеристите” за титлата в Англия.

Лондончани загубиха с 0:3 на „Емиратс”, а в същото време Манчестър Сити победи със същия резултат отбора на Евертън. Така разликата на върха между двата тима стана четири точки, като „гражданите” са и с мач по-малко.

"Чувството е коренно различно от това миналата неделя, когато бяхме горди и знаехме, че сме направили това, което трябваше. Днес е съвсем различно. Трябва да се извиним на нашите хора, особено за второто полувреме", коментира Артета.

Испанецът допълни, че тимът му ще продължи да се бори за титлата, докато това е математически възможно.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ццц

    4 0 Отговор
    Пълни некадърници