Last news in Fakti

16 Май, 2023 14:00 1 050 2

Феновете бойкотират мачовете на ПСЖ

  • лионел меси-
  • футбол-
  • псж-
  • фенове-
  • стачка-
  • бойкот

Привържениците стачкуват от миналия вторник заради конфликт с клуба

Феновете бойкотират мачовете на ПСЖ - 1
Снимка: БГНЕС

Нова среща се състоя между фенската групировка на Пари Сен Жермен "Колектифс Ултрас Пари" (CUP) с ръководството на клуба, съобщи АФП. Феновете стачкуват от миналия вторник заради конфликт с клуба.

Миналата сряда CUP взе решение да прекъсне временно активността си на трибуните на "Парк де Пренс" и при гостуванията на отбора.

"Последните събития и нашите съвместни отношения в ръководството ни карат да мислим, че това е най-доброто и единствено решение, за да имаме общо бъдеще", обявиха ултрасите, които не спират да критикуват резултатите на ПСЖ.

Те искат също отказването от проекта за купуване на "Стад дьо Франс".

Ултрасите упрекват ръководството, че е анулирало 450 билета за гостуването на отбора на Троа, което бе наказание заради манифестацията на феновете пред дома на Неймар и пред базата на отбора в Булон-Биланкур.

В събота те не бяха на трибуната по време на победата на Пари Сен Жермен над Аячо с 5:0. Другите запалянковци на стадиона пък освиркваха мощно аржентинската звезда Лионел Меси.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 "Феновете стачкуват..."

    1 0 Отговор
    Демек - платени са? Нещо като професионални оплаквачки? Аз пък И за това бойкотирам развъдника на корупцията - професионалния спорт (и футбол - в частност), за когото едни хорица се напинят до пос...не да ни убедят, че не корупцията, а "хомофобията" и расизмът" били основните му проблеми...
  • 2 прави са

    1 3 Отговор
    и на мен не ми харесва номер 30!