Last news in Fakti

16 Май, 2023 16:56 4 147 2

Звездна рокада в ПСЖ?

  • псж

"Принцовете" искат Силва

Звездна рокада в ПСЖ? - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Пари Сен Жермен почти сигурно ще се раздели с Лионел Меси. Договорът между гранда и Меси изтича като не се очаква да се стигне до преподписване. Според информация от Франция, "принцовете" искат да подпишат с друг звезден футболист.

Естествено не от звездния калибър на Лионел Меси, но достатъчно познато име.

А именно, ПСЖ се насочва към офанзивния играч на Манчестър Сити - Бернардо Силва.

Твърди се, че "принцовете" са готови да дадат 80 милиона евро за футболните права на 28-годишния Силва, който е национал на Португалия.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 много мъдро

    2 11 Отговор
    решение на принцовете най сетне разбраха че са се прекарали с джуджака Меси. Бернардо Силва е с пет класи над измисления гаучос е ще казват че меси е звезда още парите им го направиха и на барса такъв

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.