Last news in Fakti

18 Май, 2023 15:36 1 676 1

Бащата на Тайсън Фюри с фрапиращо предположение за бъдещето на боксьора

  • тайсън фюри-
  • джон фюри-
  • бокс-
  • спорт

И баща му Джон смята, че трябва да се пенсионира, ако следващият му бой не е срещу Олександър Усик или Жилей Жан

Бащата на Тайсън Фюри с фрапиращо предположение за бъдещето на боксьора - 1
Снимка: БГНЕС

Бащата на Тайсън Фюри - Джон смята, че има само две битки за сина му, които си заслужават за да не се оттегли от бокса. Циганският цар не е излизал на ринга, откакто победи Дерек Чисора за трети път през декември миналата година. Според мнозина вече е трудно да се уговори мач с него.

И баща му Джон смята, че трябва да се пенсионира, ако следващият му бой не е срещу Олександър Усик или Жилей Жан.

„За мен има само две битки за него, едната е Усик, другата е Жан“, каза Джон пред The Metro. „Според мен Жан е по-трудният опонент. Той доказа срещу Джо Джойс, че е добър и може да удря. Усик е труден, но той не носи огневата мощ, която има Жан. Но ако Тайсън не може да получи тези битки, по-добре да се откаже."

Наскоро базираният в САЩ промоутър на Фюри Боб Аръм разкри, че Циганския цар вероятно ще се бие с Жан през юли. Това беше преди той да направи обратен завой и да каже, че Фюриy няма да се бие това лято и вместо това ще изчака до декември, за да се изправи срещу Усик.

Но изглежда, че Джон Фюри е разочарован от закъсненията в преговорите, както каза: „Аз съм просто бащата на Тайсън, но виждам какво се случва около него и това е абсолютна грешка. Виждам много разговори, но не виждам да се влагат пари. Не виждам да се изпращат никакви договори, за да можем да ги разгледаме. Нямаше нищо друго освен говорене, говорене, говорене. А не можем да говорим вечно. Изпратете договори, нека да седнем на масата. Ако трябва да летим до Саудитска Арабия или ако те трябва да дойдат тук, ще летим до всяка точка на планетата, за да свършим работата“.

„Нека го обявим сега, да договорим цена, да изпратим договорите и да вземем малко пари предварително. В противен случай продължавайте. Това са мъже-професионалисти, Тайсън и Усик, те също не стават по-млади, но са загубили година“.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Васик АтанасоВа

    4 0 Отговор
    Алчни за пари роми брат