Last news in Fakti

20 Май, 2023 17:00 1 007 2

Тотнъм се срина, Брентфорд с пълен обрат (ВИДЕО)

  • тотнъм-
  • брентфорд-
  • футбол-
  • висша лига

Това е четвърта победа за “пчеличките” в последните им пет шампионатни мача, въпреки че не можеха да разчитат на наказания си голмайстор Айвън Тони

Тотнъм се срина, Брентфорд с пълен обрат (ВИДЕО) - 1

Отборът на Брентфорд осъществи пълен обрат и записа успех с 3:1 при гостуването си на Тотнъм в първия двубой от предпоследния 37-и кръг на Премиър лийг. Това е четвърта победа за “пчеличките” в последните им пет шампионатни мача, въпреки че не можеха да разчитат на наказания си голмайстор Айвън Тони.

Двубоят започна отлично за “шпорите”, които поведоха в резултата още в 8-ата минута. Тогава при заучено изпълнение на пряк свободен удар Деян Кулушевски предостави топката на Хари Кейн, който с фантастичен изстрел я прати в мрежата. Това беше десети шампионатен гол за нападателя срещу лондонски съперник през този сезон.

Втората част обаче донесе поводи за радост само за гостите, които възстановиха равенството още в 50-ата минута чрез прецизен шут на Брайън Мбемо. Именно камерунецът донесе пълния обрат в 62-рата минута, когато отново се разписа, този път след чудесна асистенция на Йоан Уиса. На свой ред френският нападател отбеляза третия гол за “пчеличките” в 88-ата минута. В добавеното време Ричарлисон имаше възможност да донесе второ попадение за домакините, но Фрейзър Форстър изби удара му с глава в близката греда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хайл

    0 1 Отговор
    Браааво Павчо👏👏👏
  • 2 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 0 Отговор
    Браво на
    Топчиите
    Тотнъм