28 Май, 2023 12:00 4 491 2

Почина Бончо Мерджанов

  • берое

Тъжна вест във футбола

Почина Бончо Мерджанов - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството, спортно-техническия щаб, футболистите и служители на Берое изказват своите съболезнования към семейството, близките и приятелите на Бончо Мерджанов, който напусна този свят! Мерджанов бе дългогодишен ръководител на Берое и начело с него клубът печели титлата през 1986 г. Той бе откривател на футболисти като Петко Петков, Петър Жеков, Стойчо Мледенов, Борис Киров и много други.

Поклонението ще бъде на 29 май (понеделник) в Траурен комплекс "Хадес".

Благодарим за всичко!

Почивай в мир!, написаха от Берое.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Неосведомен

    1 3 Отговор
    Кой е тоя?Сефте го чувам.Даже метерияла на Тервел не чета,защото е доказан сбърканяк....

    Коментиран от #2

  • 2 Ветеран от Протеста

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Неосведомен":

    Тогава,в Комунизма,Берое се ръководи от генерал Делчев,началник на Строителни войски.Всеки футболист на Берое е и потенциален играч на ЦСКА - като Централен спортен клуб на Армията.Така ЦСКА изпомпва таланти от цяла България за " великата" си История...Стойчо Младенов например влиза в казармата в Строителни войски в школата за млад сержанти 1975 та.След 45 дневно обучение и клетвата започва да тренира с Берое и не марширува две години по плаца...1979 та вече е играч на ЦСКА с двамата братя Димитрови от Берое...