Last news in Fakti

1 Юни, 2023 10:30 1 109 0

Хари Кейн заявил, че Ман Юнайтед е единственият клуб, в който той иска да премине

  • хари кейн-
  • тотнъм-
  • футбол-
  • манчестър юнайтед-
  • висша лига-
  • трансфер

В противен случай той е заплашил, че ще си тръгне като свободен агент през следващото лято, когато договорът му изтече

 Хари Кейн заявил, че Ман Юнайтед е единственият клуб, в който той иска да премине - 1

Нападателят на Тотнъм Хари Кейн е информирал президента на клуба Даниел Леви, че не иска да бъде продаден в отбор от чужбина. Единственият клуб, в който той иска да премине е Манчестър Юнайтед, твърди "Сън".

Кейн е отсякъл, че трансферът му на "Олд Трафорд" трябва да стане факт преди началото на следващия сезон. В противен случай той е заплашил, че ще си тръгне като свободен агент през следващото лято, когато договорът му изтече.

30-годишният англичанин бе обект на сериозен интерес от страна на Байерн (Мюнхен), който продължава търсенето на заместник на Роберт Левандовски. На "Алианц Арена" виждаха в негово лице футболистът, който да води атаката на тима в следващите 4-5 сезона, след което да се търси някой по-млад играч за тази роля. Името на Кейн напоследък се свързва и с Реал Мадрид. Той обаче е категоричен, че иска да остане в Премиър лийг и да опита да надмине рекорда на Алан Шиърър от 260 гола в първенството.

Кейн изигра поредния си силен сезон за Тотнъм и отбеляза 30 гола в шампионата, като така вече има общо 213 попадения на сметката си в Премиър лийг. Той вярва, че е напълно възможно да подобри рекорда на Шиърър, стига да остане в Англия до края на кариерата си.

В Манчестър Юнайтед имат интерес към нападателя. Не е тайна, че приоритет на Ерик тен Хаг е именно подсилване на атаката, като се очаква Антони Марсиал и Ваут Вегхорст да си тръгнат от "Олд Трафорд". Кейн е един от вариантите за клуба, стига да успеят да се договорят с Даниел Леви. Босът на Тотнъм обаче е доста костелив орех при преговори за продажба на своите зведи и се очаква да настоява за доста солидна сума за правата на Кейн. Все пак заплахата на нападателя да си тръгне без пари след година може и да го накара да омекне и да е по-склонен на компромиси.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА