Last news in Fakti

11 Октомври, 2013 13:58 1 048 0

Гьотце отново "обърка" спонсорите

  • гьотце-
  • реклама-
  • спонсори-
  • бирхоф

Националът дойде на тренировка с чорапи на друга фирма

Гьотце отново "обърка" спонсорите - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

По време на официалното си представяне в Байерн Мюнхен през месец юли Марио Гьотце забърка сериозен скандал, след като се появи с фланелка на Найк, въпреки че Адидас е не само спонсор на баварците, но и един от основните акционери в клуба. Сега офанзивният полузащитник повтори гафа, този път с националния отбор на Германия, който също носи екипировка Адидас. Разликата е, че сега Гьотце направи реклама на Найк не с фланелка, а с чорапите си.

"Такива моменти не трябва да бъдат допускани, въпреки че ние нямаме трудови договори с играчите. при нас има свободен избор само за обувките. Във всички останали случаи сме ангажирани с партньорството със спонсора на националния отбор", заяви мениджърът Оливер Бирхоф пред вестник "Билд".
 
Вчера бившият национал е провел разговор на четири очи с Гьотце. Нещо, което преди месеци направи и ръководството на Байерн с него. Тогава Карл-Хайнц Румениге одруса техничаря с 20 000 евро за издънката.
 
Обяснението на Гьотце пред Бирхоф за чорапите е, че ги носи по медицински причини, с цел стягане на доскоро контузения му глезен: "Не съм искал да правя провокация, нито реклама. Обещавам, че нещо подобно няма да ми се случи отново".
 
Отговорът на Бирхоф: "Въпреки това ситуацията си остава неприятна". От Адидас приеха гафа на Гьотце философски и изразиха надежда, че Гьотце няма да направи скрита реклама на Найк за трети път.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА