Last news in Fakti

23 Октомври, 2013 18:54 1 913 0

Петър Хубчев стана почетен гражданин на Стара Загора

  • берое-
  • стара загора-
  • гражданин

Церемонията съвпадна и с пристигането на Купата на Шампионската лига в града

Петър Хубчев стана почетен гражданин на Стара Загора - 1
Снимка: beroe.bg

Треньорът на Берое Петър Хубчев получи званието "Почетен гражданин на Стара Загора". Бронзовият медалист от САЩ'94 получи отличието от кмета на града Живко Тодоров.

"Благодаря на Община Стара Загора, на ръководството на Берое, на играчите си, с които ако можех бих разделил това отличие и не на последно място и на феновете на нашия отбор, които не спират да ни подкрепят", заяви Хубчев след като получи почетната огърлица.

Церемонията съвпадна и с пристигането на Купата на Шампионската лига в Стара Загора. Градът бе последна спирка от европейското турне на най-ценния трофей на клубно ниво.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА